tiistai 27. helmikuuta 2018

Reissun päällä - tapa tämäkin viettää syntymäpäivää.

Lupasin kesällä - ja nyt oli aika lunastaa lupaus. Kuopuksen pitkäaikainen lempibändi heitti keikan Tampereelle. Kuopus kärppänä hankki liput syyskesästä, kun ne tulivat myyntiin. Minä lupasin roudata sakin Tampereelle. Piti lunastaa lupaus.

Ruusuja lurjukselta

Hollywood Undeadia lähti  kuuntelemaan kolme teiniä ja minä - kuskina ja kustantajana. No jokainen teini jyvitti taskurahoistaan osan, mutta minä hoidin isoimman siivun huolehtien matkat ja majoituksen. Majoituksen suhteen käytin airbnb.fi sivuston tarjontaa. Saimme 80€:lla yöpymisen neljälle yksityisessä osakkeessa, jossa oli myös sähkötopallinen autopaikka. Olin kovin tyytyväinen majoittumiseen. Aiemminkin olen käyttänyt airbnb:n palveluja ja ollut tyytyväinen - koska hinta ratkaisee minulle eniten. Yleensä tarvitsen vain selänsijan nukkumisen.

Synttärikimppu kotona odotti. Korttia ei ollut, mutta Maestron tunnistin kimpusta.

Paluumatka sujui väsyneiden teinien keralla. Kahdessa päivässä ajoimme yli 900 kilsaa, mikä tuntui jo persauksissa. Edellisen illan palelin pirun pitkässä jonossa Tampereen Pakkahuoneen kulttuurikeskukseen, viettäen iltaa melkoisessa metel.. eikun musiikin parissa vahtien teinien bileiltaa. Olin melko taatusti vanhoin käpy koko kuulijakunnassa. Kaksi muuta äitiä teinin kanssa bongasin, mutta arvioin olleeni nestorina kuitenkin.

Gerbera, neilikka ja neljä ruusua kera monien vihreiden.

Maestron kanssa vaihdettiin läpsystä. Kun ajoimme pihalle, niin Maestro tuli ulos pelikassin kanssa. Vetäisin siis toppavaatteet matkakamppeiden päälle lähtiessäni Riekon kanssa lenkille. Loppuilta kului taloa lämmittäessä. Nyt on aika loppuun palvellut olo. Semmoiset synttärit minulla tällä kertaa.

Nyt nautin Braastad V.S.O.P:tä pienin siemauksin. Reissu ja synttärit on tällä kuitattu. Nukun yöni omassa sängyssä heräten omaan arkeeni huomenna. Reissussa on mukava käydä,  mutta on hiivatin hienoa tulla takaisin kotiin!

Pakkasennätykset on menneet uusiksi, eikä Tampereellakaan lämmintä ollut. Onneksi oli se lämmitystolppa. Mukavaa viikon jatkoa - pysy lämpimänä! Ja tervetuloa lukijoiksi Karoliina ja Villa Suvitar - toivottavasti täältä löytyy jotain mukavaa luettavaa jatkossakin!

14 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut!
  Varsin äitimäistä viettää synttäriä jälkikasvuaan palvellen. Tuttua toimintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Between! Alkutalvesta kuopus saa ajokortin, joten taitaa olla viimeisiä äitikeikkoja tämmöiset. Sitten alkaa pelkääminen, kun kuopus ajelee omin päin liikenteessä. Iiik!

   Poista
 2. Onnittelut! Koria kimppu! Sehän on mukavaa, ettei synttärit mee aina samalla kaavalla :)
  Reissut on kivoja, oli ne minkälaasia hyvänsä, mutta aina on parempi nukkua omas sängys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Navettapiika! Oli tosi ihanaa nukkua omassa sängyssä, juoda oikiat pannukaffeet aamulla, ja käydä pitkä lenkki pakkasessa koiran kanssa. Oma arki ja rutiinit on sangen mukavia. Taitaa olla tylsän keski-ikäistä nauttia uusien ja jännittävien tilanteiden sijaan omasta kotoisesta arjesta :D

   Poista
 3. Lämpimät onnittelut sankarille! Tosi nätti kimppu :D

  Jaa taas naapurikunnassa ja nyt renkutuksia kuuntelemassa...no pitää nuorten päästä nuorten kanssa tanssahtelemaan ja yhteislaulamaan idoleiden kanssa, sillain mekin vieläkin tehdään tosin aika harvoin. Ja mitä ei äiti tekisi lastensa eteen...! Onneksi pääsit kotiin ja omaan sänkyyn unille ja karvatassun kanssa tuuletteleen pakkaseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Alkaa tulla tavaksi tuo Tampereella kulkeminen :) Teinien äitien haasteet on uudenlaiset. Tarvitaan kuskia ja lompakkoa. Loppuu nämäkin, kun on oma ajokortti. Sitten jää mulle enää se huolehtiminen kotisoffalla istuessa. Muistoihin jää kyllä Qstock- ja ProvinssiRock reissut sekä tämmöiset keikat. Ja kotona on paras! Alan olla aika urautunut näköjään, mutta ei se pahalta tunnu. Kunhan huomasin.

   Poista
 4. Ihana kimppu oli sinua odottamassa kotiin paluu oli entistä ihanampaa. Onnittelut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nila. Maestro on sellaisten tummanpunaisten ruusujen mies <3

   Poista
 5. Hieman erikoisemmat synttärit :) Onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuoriso pistää liikkeelle. Monellakin tapaa, kuten tänään todettu. Huomenna mennäänkin muuttamaan Esikoista uuteen kämppään Ouluun. Mä haluaisin huilia edes yhden päivän rauhassa :D

   Poista
 6. Aina sitä viisastuu :D Enpä oo kuullu tuollasta yhtyettä ollenkaan. Mitäpäs sitä ei lastensa puolesta tekis. Hienoa kun kuskasit. Ainahan sitä kotona voi juhlia pitää muulloinkin.
  Tampere kutsuu kyllä minuakin, vaikka en oo konsertteihin tullu lähdettyä. Siellä on kyllä enemmän tarjontaa kuin täällä meillä Itä-Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hollywood undead on sellainen teiniangstiin uppoavaa musiikkia. Minä olen pahasti yli-ikäinen tuohon. Mutta tulipahan käytyä.

   Juhlin kerran synttäreitä kolmisen vuotta sitten. Mielestäni osaltani voin jättää loput juhlat viettämättä. Olen korteni kekoon kantanut :)

   Poista
 7. Myähäiset onnittelut synttäreiden johdosta! Olikin itselleni aivan uusi bändi. Ihana, että lähdit teiniporukan kanssa reissuun, vaikka ei ehkä itsellesi ollutkaan se huippujuttu kyseinen bändi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Reissu tuli tehtyä, ja ehjänä oltiin takaisin kotona. Hyvä mielihän tuli siitä, että nuorisolla oli niin hauskaa :)

   Poista