sunnuntai 20. elokuuta 2017

Vesipeto

Välipalapostaus vesipedosta. Näin ennen kirottua sorsastusaikaa olemme lenkkeilleet vesistöjen äärellä. Sunnuntaina ei ole mitään jakoa lähteä vesien lähelle, koska rannat kansoittuvat pöhnäisistä "metsästäjistä", jotka kaljan ja lenkkimakkaran voimin ampuvat kaikkea liikkuvaa.

Vesipeto vauhdissa

No seassa toki on oikeita metsämiehiä, mutta kyllä osa on selkeästi vaimoa paossa ja nauttimassa luonnon helmassa vähintäänkin riittävän määrän alkoholijuomia. Toivottavasti huomenna sataa kaatamalla. Ja toivottavasti tänä vuonna täytenä rantaan kannetut sixpäkit kulkevat tyhjinä rannasta poiskin. Ne roskat ja hylsyt kun tuppaavat jäämään leiripaikoille. Paheksun!

Vesileikit on mahtavan hauskoja!
Olemme pahuksen lähellä rantaa, joten pauketta ja haulien ropinaa pihamaalla riittää. Tuleepahan koira siedätettyä laukauksille ihan vähällä vaivalla. Jos vaikka joskus luonnetestiin asti päädytään. Siellä yhtenä osiona on laukauksen ääneen reagointi.

Vedessä lorkkiminen johti uimataidon löytymiseen, kun pohja katosi jalkojen alta.
Mutta oli meillä kivaa meren rannoilla leikkiä, niin kauan kuin sitä kesti! Pari ensimmäistä viikkoa on sorsastajien vauhtiaikaa, sitten suurin osa sorsista on lahdattu tai ne ovat lähteneet meren ulkoluodoille. Kovin on pieniä vielä tämän kesän poikaset, juuri ehkä lentokykyisiä. Säälittää minua taas sunnuntain meiningit sorsien puolesta.

Aussi uimasillaan. Uusi elämys inspiroi ilmiselvästi Riekoa, koska se
juoksi kerta toisensa jälkeen samaan paikkaan päästäkseen uimaan.
Koitan rakennella tähän blogiin uuden välilehden, jossa olisi nämä "muut kuin ruusuasiat". Ei tulisi pakkosyöttöä kaiken maailman kanoista, koirista ja kissoista sun muusta elämän sälästä. Lukija voisi valita sitten itseään kiinnostavat asiat.

Aika on nyt pahasti kortilla, joten älä pidätä hengitystä uudistusta odottaessasi!

8 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat innokkaasta uimarista. Blogisi uudistusta odotellen. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläimien kanssa elämän jakaminen on antoisaa kaikin tavoin. Aina olen rakastanut luonnossa liikkumista ja nyt mulla on siihen tuollainen kaverikin.

   Uudistusta haaveilen, vaan pitäisi saada jostain vähän lisää aikaa tutustua bloggerin tarjoamiin mahdollisuuksiin alasivuston rakentelemiseksi.

   Poista
 2. Kovasti hauskaa näyttää olevan :)
  Mukavahan näitä muitaki juttuja on lukia. Jos ei oo, ei oo pakko klikata auki. Son nii yksinkertaasta.
  Siälähän se munki isäntä........johonaki puskas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se valinnan vapaus tosiaankin lukijoilla :)

   Hyvästi on paukkunut puolesta päivästä lähtien. Toinen huipennus on sorsien iltalentoaikaan. Koira ei ole ollut milläsäkään sotatilan äänistä.

   Poista
 3. Vesipedosta on ollut hauska lukea. Kuvat ovat niin ihania. Yhtä lailla olen ihaillut ruusujasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutut hyppelee eri aiheissa, sille ei vain voi mitään. Mutta ruusuista taas seuraavaksi. Niiden aika on juuri nyt parhaimmillaan. Tai voihan ne vieläkin parantaa, kuten viime syksynäkin kävi. Sitten on jo ihan huikeaa!

   Poista
 4. Kaikki aiheet ovat mielenkiintoisia, toki tällä hetkellä pisimmän korren vie ehdottomasti vesipeto :-)

  VastaaPoista