maanantai 14. tammikuuta 2019

Tämä maa on rikki

Täysin poikkeuksellisesti kirjoitan ajankohtaisista otsikoista, eli Oulun (ja varmasti monen muunkin kaupungin) lasten raiskausringeistä. Luen lehdistä, kuinka useat poliitikot ovat "järkyttyneitä" ja muuta tyhjää sananhelinää ilman tekoja.

Paljon on rikki.
Ei tullut yllätyksenä minulle, jos jotkut korkean tahon poliitikot ovatkin muka yllättyneet. Katutason tietämys naapurikaupungista on jo pitkään kertonut karua tarinaa naisrauhan menetyksestä. Ja kyllä - se herättää vihaa, vaikka olenkin perustavallinen suomalainen kukkahattutäti - joka haluaa elää rauhassa ja rakastaen. Suomen kansaa ja hyvinvoinnin jakamista nyt vain hyväksikäyttää suorastaan kutsuttuna ihan käsittämättömän röyhkeää väkeä - tuskinpa oikeasti edes turvapaikan tarpeessa. Olisivat jättäneet edes lapset rauhaan!!!

Luonto on lempeä - ihminen julma.

Vaaliuurnalla tavataan! Siellä ilmaisen mielipiteeni hallituspuolueiden asioiden hoidosta, koska se on ainoa tapa pienelle kansalaiselle. Yksi ääni, mutta kannanotto sekin on. Minua ei yhtään lämmitä jälkikäteen heitetyt osanottokommentit twitterissä sun muissa medioissa. Ne kuulostavat ontoilta ja pakon edessä kyhätyiltä - kun vaalitkin on tulossa. Sapettaa sekin kun tietää, että asialle olisi ollut tehtävissä selkeitä toimia jo vuonna 2015. Vaan ei haluttu tehdä. Nyt korjataan satoa, joka on maksanu monelle nuorelle naiselle koko elämän.

Kippo nurin.

Poliisi on kertonut, että julki tulleet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu. Näin minunkin katutason tieto kertoo. Paljon kaivetaan paskaa vielä näkösälle, eikä siitä julkisuuteen kerrota kuin mahdollisimman pieni osa. Pimitetään, etteivät ihmiset tule vihaisiksi. Huoli pois - täällä ollaan jo vihaisia. Tietojen piilottaminen lisää vain epäluottamusta, jonka valittu toimintalinja onkin taannut hyvin.

Ja koska kukaan poliitikko ei suostu sanomaan, että mikä moninaisessa maahanmuutossa mättää, niin voin kristallisoida asian yhteen sanaan: islam. Tämä uskonto on raaka, erittäin epätasa-arvoinen, vallanhaluinen, toisia kunnioitamaton valloittajien brutaali uskonto, politiikka ja yhteiskuntajärjestys samassa reformoimattomassa kuosissa. Se tuotaa jatkuvaa sotaa - ensin "vääräuskoisia" vastaan, sitten tuhatvuotista sotaa ihan keskenään eri suuntien välillä. Eli loputonta rauhattomutta yhteiskuntaan.

Taipuu se vaan ei katkea.

Minä toivon rauhaa ja rakkautta ihmisten välille, sekä toisista välittävää yhteisöllisyyttä sekä avun antamista sitä tarvitseville. Näin kuvittelen useimpien muidenkin ajattelevan, mutta tyhmä ei silti kannata olla. Minun mitta on täysi. Oulun kaupungille luvatut miljoonat asian hoitamiseen eivät suinkaan hoida syytä ja tuskin helpottavat edes oireita tai ehkäise nuorten tyttöjen hyväksikäyttöä. Rajat on syytä panna kiinni siten, että läpi pääsee passin kanssa ja rötöstelevät "vieraamme" on suljettava yhteiskunnan ulkopuolelle odottamaan palautusta kotimaahansa. Niille muille, jotka oikeasti tarvitsevat suojaa ja turvapaikkaa - ja jotka sopeutuvat suomalaiseen yhteiskuntaan, niin apua pitää tarjota.

Seuraavalla kertaa kevyemmin aihein. Nyt ottaa päästä ihan riittävästi.

28 kommenttia:

 1. Sohaisit aika tulenarkaan paikkaan, mutta niin sitä välillä pitääkin. Muuten ei muutosta tapahdu. Olen hyvin pitkälti samoilla linjoilla kanssasi. Varsinkin nuorten miesten kohdalla pitäisi minusta tarkkaan miettiä turvapaikan myöntämistä. En tiedä, olenko väärässä, mutta minusta tuntuu, että perheet ja korkeasti koulutetut eivät ole ongelmatilastojen kärjessä. Rötöstelystä rangaistuksena pitäisi olla palautus saman tien sinne mistä on tullutkin. Suomeen tuleminen ja täällä laittomastikin oleskelu on tällä hetkellä liian helppoa. Sen huomaa myös siitä, että on varaa valittaa tarjotuista ruuista tai palveluista. Mitenköhän kävisi, jos suomalainen hakisi turvapaikkaa vaikkapa jostain nimeltä mainitsemattomasta Lähi-Idän tai Afrikan valtiosta: tulisiko lautaselle kalakukkoa tai karjalanpaistia, jos ei kohdemaan tarjoilut kelpaisi? Voisin veikata, että olisi aika turhaa edes yrittää vaatia mitään erityiskohtelua. Ne, jotka oikeasti tarvitsevat turvapaikkaa, ovat kiitollisia siitä, mitä annetaan ja yrittävät kaikin tavoin sopeutua yhteiskuntaan. Sellaisiakin onneksi on paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvitti itseäkin kirjoittaa, sillä ajatelin heti kymmenien lukijoiden poistuvan välittömästi. Tosin erikoisen jännä juttu on siinä, että kun keskustellaan tavallisten ihmisten kanssa, niin kaikki jakavat nuo ajatukset. Niitä ainopennasia ei ole pohjanmaalla ainakaan tuttavapiirissä, joka kattaa nuorisosta vanhuksiin ja kaikkea siitä väliltä. Voisin vakaasti väittää, että ainakin tämä pohjalainen maatiaiskansa on vahvasti yhtä mieltä asioiden tilasta kaikesta mediarummutuksesta huolimatta.

   Rajaan kuitenkin näistä maahan muuttajista selkeästi erikseen Afrikan ja Lähi-Idän ihmiset, joita yhdistää uskonto islam ja että he ovat saapuneet v.2015 ja jälkeen. He aiheuttavat ongelmia laajalla sektorilla. Tunnen henkilökohtaisesti useita Aasian maista tulleita, jotka ovat tosi ihania, työteliäitä ja rauhaa rakastavia ihmisiä. Myös muista maanosista tulleita (myös Lähi-Idästä ja Afrikasta) mutta kukaan heistä ei ole muslimi. Kaikki he haluavat elää maassa maan tavalla - oppia kielen, hankkia koulutuksen ja elannon ihan itse.

   Kaikkien meidän pitäisi saada elää rakkaassa Suomessamme rauhassa, vapaana ja turvassa. Paljon pyydetty nykyään. Syyttävä katseeni kääntyy nyt Arkadianmäelle. Siellä on vastuu, kun rajat avattiin ja ryntäys Ruotsista alkoi. Täällä kärsitään seurauksista, jossa tavallisten suomalaisten arkea kuristetaan veroilla, että elättää voidaan vaarallisia maskotteja.

   Poista
 2. Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Ihan raivostuttavaa, miten sinisilmäisiä me suomalaiset olemme. Annamme pilata rakkaan kotimaamme tuollaisilla teoilla ja lepsuilla lailla. Ja ennenkaikkea tuo kansan pimitys on kamalaa. Ei voi pelätä, kun ei tiedetä!
  Ihmiset eivät usko, miten organisoitua tuo toiminta on. Siitä on tietty jo kauan ja Euroopan maita ja Suomea on mainostettu islamistisissa maissa "paratiisina" ja helpon elämän paikkoina. Ruotsissakin Tukholman asemalla islamistiset seurakunnat jakoivat miehille junalippuja Pohjois-Ruotsiin, josta sitten busseilla heitä kuljetettiin Suomen rajalle. Mieheni oli jo 2015 kuvaamassa tv:lle, kun tämä "partalapsien" aalto alkoi tulla rajan yli.
  Olisi pitänyt ehdottomasti pitää tiukempaa linjaa ja katsoa Ruotsin mallia. Siellä on jo peli menetetty ja täysi kaaos. Ihan inhottaa koko maa, en mene enää koskaan käymään sinne...
  Heillä on niin eri kulttuuri, ettei tämä voi toimia. Kattokaa nyt miten naisia kohdellaan islamistisissa maissa, joku joskus pääsee pakenemaan ja olen lukenut muutamia elämäkertoja, kuinka alistettuna naiset ja lapset joutuu elämään. Eihän täälläkään sitten kunnioiteta naisia ja lapsia meidän näkemyksien ja lakien mukaan.
  Ja missä ne pakolaisnaiset ja lapset ovat? Heitähän tänne olisi pitänyt päästää tai mieluummin auttaa omiin maihinsa. Sekin on ihan puppua, että lähtivät sotaa pakoon. Mitä sotaa, kun maat toimii ihan noormaalisti ja suomalaisetkin käyvät siellä töissä mm. rakentamassa!
  Melkein naurattaa tuo poliitikkojen "herääminen"nyt tähän Oulun tilanteeseen, kun vaalit ovat edessä. Eikä Oulu ole ainoa, lasten raiskauksia tapahtuu joka puolella, Tampere, Helsinki, ym. ym. mutta ollaan vaan hiljaa, hys, hys.
  Todella, todella surullista että tämä maa on pilattu ja pahoin pelkään, että tästä vaan pahenee, paljonkin!
  Huh, tulipa avauduttua, mutta kun sinäkin uskalsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen. Kaikki täyttä asiaa, Eeviregina!

   Median hartaasti harjoittamaa pimittämistä pidän rikollisena. Olisi pitänyt varoittaa sinisilmäisiä naisia ja lapsia selkeästi. Sen sijaan kerättiin ihania nyyhkytarinoita, jotka kasvattivat kuplaa. Joka osoittautui paiseeksi. Ja nyt se on viimein puhkaistu.

   Toinen paise on oikeuslaitos, joka päätä silittämällä ja muutamalla moitteen sanalla kuittaa rikolliset ehdonalaiseen. Se EI ole mikään rangaistus. Oikeuslaitos on todella ryvettynyt. Todellinen rikollinen on pienyrittäjä, kuten Hirnakka tuossa alempana todistaa.

   Poista
 3. Oli se aika kumma juttu että silloin bussilasteittain ihmisiä voi tulla Suomeen toisen Eu maan kautta ihan noin vaan. Ja täällä otettiin kiltisti vastaan. Onko ihan pakko pitää rajat auki näin?
  Tänään oli hyvä kirjoitus Iltasanomissa-irakilaistaustaisten naisten haastattelu!
  Ihan piti kiireessä minunkin vähän kirjoittaa, mut en ehdi enempää avautua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitushakuista toimintaa, jota hallitus ja eduskunta eivät mitenkään halunneet estää oman kansan turvallisuudesta välittämättä. Rikollista valehtelua sitovista kansainvälisistä sopimuksista, joita muut maat sovelsivat kyllä. Minusta valtionpetoksen tunnusmerkistö on täyttynyt hyvin monen päättäjän osalta. Tuomiot vain puuttuvat.

   Poista
 4. Ihan asiasta kirjoitit ja allekirjoitan näkemyksesi täysin.
  Nyt on vaalien lähestyessä kauhea kiire poliitikoilla ilmaista järkytystään. Jokohan ne graniittilinnoissa puuhastelevien maailmanhalaajien silmät vihdoin avautuisivat sille todellisuudelle, jossa muu Suomi elää arkeaan?

  Hallituksen hätäistunnossa puuhastellaan jotain näennäislausuntoa ja näpertelyksi jääkin. Mihinkä ne karkoitetut muka nyt äkkiä lähetetään kun ei käännytykset onnistu nytkään? Ja aina löytyy joku ainopennanen protestoimaan vaikka lentokoneessa seisten pakkopalautuksia vastaan.

  Valtion pahin vihollinen on edelleen pienyrittäjä ;-)

  Toki heitän syyttävää silmää myös koteihin, siellähän ne lapset kasvatetaan. Jos siellä ei kerrota itsesuojeluvaistosta tai mikä pahinta, ei piitata missä tytöt aikaansa viettävät -ja kenen kanssa, turha on silloin Sipilää ja muita setiä moittia. Kauhea älämölöhän syntyi silloin kun wilmaviestillä varoiteltiin tyttöjä notkumasta kauppakeskuksissa aikamiesten kanssa.

  Nyt pitäisi ihan ensimmäiseksi lisätä poliisien määrää niin, että resursseja riittäisi sekä kentälle, että tutkintaan. Ja sitten pitäisi saada maahan jo kotoutuneet ihmiset kampanjoimaan vastaanottokeskuksiin mitä 'maassa maan tavalla' -sanonta tarkoittaa. Että suomalainen tyttö on ihan yhtä koskematon kuin heidän omat sisarensa. Noin niinkuin aluksi.

  Vähintä mitä maahan jo kotoutuneet ihmiset voisivat tehdä, olisi valistaa näitä nuoria miehiä heidän omalla kielellään. Verkostoja heillä varmasti on ja taito puhua niin, että korskeinkin kukko ymmärtää. Ettei koko irakilais- ja afgaaniyhteisön mainetta pilata näiden limanäppien takia.

  Voi että, niin paljon tekisi mieli sanoa. Päättäjien on turha odottaa kauhean rakentavaa kansalaiskeskustelua jos asiaa vain hymistellään ja mukahuolissaan kauhistellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koululaitos on yksi monikulttuurisuus"kasvattaja", jonka agendassa on ollut tutustuttaa lapsia ja teinejä maahanmuuttajiin. Jos kotona koitetaan varoittaa, niin äkkiä heilahtaa rasistikortti esille. Tai mikä vielä pahempaa, niin persuksi epäillään. Natsittelu meni niin överiksi, että menetti jo tehonsa. Mutta lapset ovat aivopestyjä kasvatuksen nimissä.

   Hevosnaisena ymmärrät oiken hyvin seuraavan ajatusrakennelman... Orit voivat olla hankalia käsiteltäviä, jolloin ruunaus ne rauhoittaa oikein lupsakoiksi tapauksiksi. Muissakin rikoksissa usein rikoksentekoväline tuomitaan valtiolle. Miksipäs ei näissä raiskaustapauksissakin? Luulisi pelotevaikutuksen olevan sitä luokkaa, että homma toimisi ihan oikeasti. "Kassit valtiolle" sovittaa synnit ja tasaa luonteen. Ei tule rikoksen uusijoita. Tämä nerokas ajatus on muuten peräisin 80-vuotiaalta äidiltäni. Eteläpohjalaisen suoran päättelyn tulos. Hevosnaisia hänkin :)

   Poista
  2. Vehkeet valtiolle :D

   Se on kyllä surullista, että ne kaikkein suvaitsevaisimmat suomalaiset osoittautuivat loppupeleissä kaikkein pahimmiksi, oman maana kansalaisia kohtaan. Niitä jotka kehtasivat kritisoida tai peräti olla eri mieltä vuoden 2015 massamuutosta. Hupilupa olisi pitänyt antaa saman tien heti käteen ja kehtasipa joku sanoa, että kyllä me nämä kaikki pojat kotoutetaan ja heidät KAIKKI tunnetaan. Nyt on selvinnyt, että ties miten monilla henkkaripapereilla pojat Euroopan paratiisien ovia kolkuttelivatkaan.

   Jos kehtasi olla toista mieltä homman järjellisyydestä, sai oitis rasistipersuhirviön leiman otsaansa. Monet vaikenivat silloin, nyt alkaa olla aika kypsä toisenlaisellekin näkökannalle. Ihmeen hiljaista on ollut tietyillä rintamilla ;-)

   Ja kyllä, perheet pitääkin ottaa vastaan.

   Poista
  3. Tämä invaasio on jakanut pahasti kansaa, mikä ei ole hyvä asia. Keskustelukulttuuri teilattiin leimakirveillä. Kolme vuotta meni, että totuus oli pakko tunnustaa - tosin se katutasolla on tiedetty koko ajan.

   Poista
 5. Kuulkaas siskot, olen teidän kanssanne niin samaa mieltä! Kiitos Tita, että avauduit ja perusteellisesti! Ihmettelen, että millaisella moraalilla tullaan pakolaiseksi ja sitten ollaan kuin pukit kaalimaalla (anteeksi pukki)! En millään voi ymmärtää tuollaista, ei pelkkä tyttöjen hyväksikäyttö ja raiskaus vaan meidän kaikkien, jotka avosylin heidät pakolaisina otimme vastaan turvaan! Voi katin kontit, mitä nuo miehet oikein ajattelivat turvapaikkaan sisältyneet - täysihoitoko vai! Myös tuo Hirnakan mainitsema vamhempien osuus ihmetyttää. Olenko ollut tiukkapipoinen äiti, kun edellytin lapsiltani kotiintuloajat ja jonkinlaisen tilannekatsauksen missä liikutaan.

  Kyllä huomaa, että vaalit ovat tulossa, tukea mukamas nyt löytyy, mutta kuka korjaa niiden tyttöjen elämän, jotka ovat uhreina jo olleet - siinä on Sipilän hallituksella työtä, jos vain se koskettaa edes hiukkaakaan.

  Kuinkahan kauan menee, että jollain kanta-suomalaisella kärähtää pinna, siitä kärsii ihan oikeakin pakolainen, jotka ovat leimautuneet toisten tyhmyydestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko Sipilän hallituksen huolehtivan mitenkään uhreista. Heillä on täysi työ miettiä, kuinka päästä tästä mainekriisistä ulos. Ja vaalitkin tulevat, jolloin kansalaiset voivat äänestää "väärin". Siitähän se demokratia vaarantuu, kuten media on toistuvasti rummuttanut.

   Täälläpäin on melkoinen määrä vihaisia isiä ja veljiä. Kyllä sitä omankäden oikeutta on jo jaettu, mutta asiasta vaietaan. Joku media jo huolehti, että Oululaiseen kauppakeskukseen pesiytyneet matut eivät enää parveile paikalla. Useimmat ovat siitä olleet huojentuneita. Sama kauppakeskus oli myös huumekaupan avoin keskus Oulussa.

   Oikeat apua tarvinneet maahanmuuttajat ovat tosi vihaisia myös maanmiehilleen, sillä nyt on kaikkien maine tahrittu. On siellä ihan oikeita ihmisiä seassa. Ei voi yleistää.

   Poista
 6. Varmasti jokainen haluaa turvaan sodan ja raunioiden keskeltä. Ongelmia pitäisi pystyä kuitenkin hoitamaan kohdemaassa.

  Alunperin ihmettelin että missä ne naiset, lapset ja perheet ovat, kun sieltä tuli niin paljon nuoria miehiä turvapaikanhakijoiksi. Jotakin kummallista siinä oli...

  Hollantilainen puolisoni kertoi ennen asuneensa Rotterdamissa asuinaluelle jossa 80% oli maahanmuuttajia. Autoon murtauduttiin kolme kertaa ja asuntoon kaksi kertaa vuoden sisällä. Tämä oli jo parikymmentä vuotta sitten. Joskus kun arvostelin jotain suomalaista lähiöä huonommaksi, puolisoni sanoi että sinä et tiedäkkään millaisia ne huonot lähiöt on. Totta, kun suuremmin tutkailee.

  Hollannissa maahanmuuttajanaiset ovat sopeutuneet yhteiskuntaan erittäin hyvin ja osa miehistä, muttei se kuitenkaan ole kaikki mennyt niin auvoisasti (tai edelleenkään ole onnistunutta) kuin monikulttuurisesta Hollannista meille kuva annetaan.
  Nykyään siellä jo hyvin kotoutuneet muslimit huonoja uutisia kuullessaan aina toivovat ettei kyse olisi islaminuskoisesta tekijästä. Osa näistä hyvin kotoutuneista maahanmuuttajista jopa äänestää maahanmuuttokriittisiä puolueita.

  Kyllä nyt on niin kamalia tehty, että vastaus voi ainoastaan olla palautus kohdemaahan ja ikuinen maastakarkoitus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on takana niin iso raha, että pieni ihminen ei vain ymmärrä. Veronmaksajana en ymmärrä sitäkään, että miljardeja verovaroja laitetaan ihan tuntemattomien ihmisten hyysäämiseen vuosien täyteen ylläpitoon vastikkeetta. Ei ymmärrä, varsinkin kun kotoperäiset leipäjonot kiemurtelevat pitkinä jonoina. Ja näin vuoden alun omavastuiden aikaan pienituloiset miettivät millä ostavat sekä ruoan että lääkkeet. Niihinkään ei riitä varat, vaan molemmista tingitään. Tätä on hyvinvointisuomi nykyään.

   Poista
 7. Huolestuttavaa tämä on. Ja osin oma vika, siis päättäjien vika kun sinisilmäisinä hövelisti annoimme kaiken tarjottimella. Toppuuttelijoita syytettiin eikä soraääniä voinut esittää saamatta kritiikkiä siitä ärrällä alkavasta sanasta jota en tässä ääneen sano. Se on yksi syy miksi nämä teot pääsivät tapahtumaan, olit R jos valistit lapsiasi tai esitit eriävän mielipiteen tänne kertyneen massan laadusta.

  Se tässä on pahinta että suurin kärsijä on ollut lapsi joka kantaa seurauksia mukanaan koko elämänsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen, että nyt asioista taas keskustellaan ihan oikeilla nimillä. Tästä taudista voi vielä Suomipolo parantua, mutta vinha puhdistus pitää käydä Arkadianmäellä. Muutoin olemme Ruotsin tiellä. Minä en enää usko puheisiin, vaan katson tekoja.

   Poista
 8. Olen melko monessa asiassa kanssasi samaa mieltä! Täytyy todeta, että melko sinisilmäisiä ollaan. Jotkut puolueet suorastaan toivottavat nämä tervetulleiksi. Tuo Aino Pennasen lentokonesekoilu oli omaa luokkaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useimmat puolueet korostivat maahanmuuton tuomaa rikkautta ja mahdollisuuksia. Siitäkin huolimatta, että jo entisten tulijoiden "profiili" oli selvillä. Kovin harvat työllistyvät vaikka mitä tekisi. Suomessa kun on osattava kieli, eikä se kovinkaan helposti onnistu opetella. Ja ammattitaitoon on vaatimuksensa, mikä on vaikeaa täyttää luku- ja kirjoitustaidotomilla. Opiskelu pitää aloittaa ihan alkeista, joten matka jonkin alan osaajaksi on pitkä. Ja omastakin takaa on puoli miljoonaa luku- ja kirjoitustaitoista sekä ammattiin koulutettua väkeä.

   Poista
 9. Sammoo mieltä ollaan kuin edelliset kirjottajat. Ei hyvällä olla kahottu tätä touhuu. Kirkkokin lähti tähän pimittelyyn ja ykskään polittinen puolue ei puhtain paperein selevii, populismilla ei sijjoo oo tässäassiissa. Liian avokätisiä ja avomielisiä ollaan oltu kun ukko jutianmailta tulloo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkko on ihan oma lukunsa. Tiedän monia uskovia ihmisiä, jotka ovat eronneet kirkosta ihan aatteellisista syistä. Ne kun voi lukea Raamatusta itse kukin lopun ajan ennustuksista. Kirkko on mädäntynyt sisältä, mutta usko elää silti. Ei tosin perinteisten rakenteiden sisällä.

   Poista
 10. Tätä ja montaa muuta asiaa pelkäsin/ pelkäsimme, kun sitä porukkaa alkoi Suomeen tulla. Mitä saattoi odottaa nuorten miesten laumoilta, joita tänne saapui, maleksivat päivät pitkät kaduilla ja yrittävät tappaa aikaa. Pelko osoittautui todeksi.
  Naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta ja julmuudet ovat jotain niin hirveää, että se suorastaan kuvottaa. Fb:ssa kiersi joukkoraiskauksen uhriksi joutuneen suomalaisen 14-vuotiaan tytön kuolinilmoitus. Hän teki itsemurhan:( Se pysäytti todella.

  Mykistyneenä luin jostakin kuinka paljon tämä maa maksaa näille henkilöille kuukaudessa erilaisia tukia! Veikkaanpa että iso ryhmä suomalaisista voi vain haaveilla sellaisesta kuukausipalkasta. Minusta se ei ole oikein.

  En tiedä mitä tosiaan on ajateltu. Ei maan tapoja, kulttuuria ja kieltä osaamattomat muutu sormia napsauttamalla työvoimaksi tai muuten maalle hyödyksi. Kyllä siinä tarvitaan noita toimenpiteitä, joista yllä on kirjoitettu.
  Kaikki eivät ole samanlaisia, joukossa on varmasti kunnollisia työtätekeviä ihmisiä, mutta nämä nuoret miehet ns. turvapaikanhakijat tekoineen vievät maineen niiltä kunnollisiltakin.

  Tyttölapsen äitinä ja kahden mummuna ei uskalla edes ajatella mihin tämä maa on matkalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kahtiajako on herättänyt ihan oikeutetusti suomalaisissa vähäosaisissa suurta katkeruutta. Ei ole työttömällä varaa tonnin puhelimeen ja muotivaatteisiin. Eikä ruokaakaan riitä kuun jokaiselle päivälle. Varmasti on sapettanut lukea lehdistä, että maahanmuuttajat parjaavat heille ilmaiseksi tarjottua ruokaa.

   Tyttärien äitinä minäkin pohdin välillä huolestuneita ajatuksia. Jotkut asiat ovat pahasti pielessä, mutta koitetaan äänestämällä saada tolkkua porukkaa edustamaan tällä kertaa meitä eli kansaa. Nykyiset päättäjät ovat perin vieraantuneita todellisuudesta - joutavat (ongelmajäte)kierrätykseen. Kaikkein vahingoniloisin olisin, jos edes jotkut heistä pääsisivät maistamaan aktiivimallia!

   Poista
 11. Asiaa! Ja tämä kaikki oli ennustettavis. Torennäköösesti pahempaa o tulos, jos otteeta ei tiukenneta. Naapurimaa o siitä hyvä esimerkki. Kyllä suurin osa tavallisista karuntallaajista on osannu nämä hirmuuret ennustaa, mutta kaikki siihen viittaavat miälipitehet o somesta poistettu alta aika yksikön. Se siitä sananvapauresta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sananvapaus on karsittu pois, jos mielipiteet on ns. vääriä. Tuomioitakin on jaettu ihan vain tilastojen faktojen kirjoittamisesta someen. Oikeusvaltion irvikuvaa on tämmöinen.

   Ilokseni huomasin kuitenkin, että yksikään lukija ei lähtenyt pois blogin ääreltä. Kiitos teille kaikille! Palaamme seuraavassa postauksessa arkeen, eli ruusuisiin unelmiin!

   Poista
 12. Tällaista ei tietenkään kuulu painaa villaisella, ja olen itsekin ollut tosi järkyttynyt. Sen verran haluan painaa jarrua ja huomauttaa, etteivät kaikki muslimit ole pahoja, ja miehet raiskaajia. Mutta kun miettii esim. seksuaalisesti sulkeutuneita valtioita, ei ole ihme, että maat, joissa naiset elävät vapaasti, nähdään oivina saalistuspaikkoina. Eivätkä asenteet muutu äkkiä.
  Ei ollut muuten julkisuudessa kerrottu, että yksi tyttö on tappanut itsensä! Vai eikö osunut silmiini? Näin vaan lausuman, että on kuollut.
  Samaa tapahtui meidän kunnassa, kun oli paljon puolalaisia. Houkuttelivat alaikäisiä kaljalla ja viinalla mukaansa. Yhdestäkään raiskauksesta en kyllä kuullut, että olisi tapahtunut, onneksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi uhrina ollut 14-vuotias tyttö on riistänyt hengen itseltään, mikä on todella pysäyttävän surullista ja lopullista. Jotain asialle pitää tehdä, mutta toimenpiteet jäävät päättäjien osalle. 32000 nuoren miehen saapuminen pohjoismaiseen vapaaseen kulttuuriin ei ole sujunut ongelmitta, se nyt ainakin voidaan todeta. Kaikki tulijat ja kaikki miehet eivät syyllisty rikkomuksiin, eli yleistää ei tosiaankaan voi.

   Poista
 13. Mielenkiintoinen postaus tunteita herättävästä aiheesta. Itse en kuitenkaan usko, että jotain uskontoa seuraavia ihmisiä tai jonkun maan kansalaisia voisi suoraan leimata hyväksi tai pahaksi, asiat harvemmin ovat niin yksinkertaisia. Olisi myös Suomelta jokseenkin aliarvoista pakolaispolitiikkaa vetää rajat kiinni vain tietyn uskonnon edustajilta.
  En tosin tiedä, mikä olisi ratkaisu tilanteeseen ja miten varmistaa, että vastaavaa ei tapahdu jatkossa. Jos ratkaisu olisi helppo ja päivänselvä, niin luultavasti raiskaukset olisi kitketty jo aikoja sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raiskauksia on aina ollut, mutta nyt tuossa naapurikaupungissa niiden esiintymisen tiheys on kyllä törkeän hurja. Eniten hirvittää niin nuorten tyttöjen - oikeastaan lapsien - joutuminen kohteeksi. Suuri osa on ollut humalassa tai huumeissa/huumattuja. Sydämeen sattuu tosissaan, kun ajattelee uhrien ja heidän omaisten tuskaa. Tiedän suoraa tapauksia ja taustoja, mikä ei tee asiasta yhtään helpompaa.

   Toivon päättäjille viisautta lakien laadintaan ja niiden tulkintaan. Lapset pitäisi suojata - vanhempien, koulun ja viranomaisten samassa linjassa. Nyt on nostettu asia ns. pöydälle, joten keskustelu auttaa varmaan väistämään pahimpia vaaroja. Asioiden pimittäminen on tehnyt paljon pahaa, kun ei olla osattu varoa.

   Poista