tiistai 14. helmikuuta 2017

Tämäkö selitys - yhdeksän vuoden sykli?

Ystävä soitti ystävänpäivätoivotukset ja kuulumisten vaihdon. Pariin kuukauteen ei olla tiivistä yhteyttä pidetty, joten olihan siinä kovasti asiaa. Ihmettelin hänelle, miten vuoden vaihtuessa vaihtui minunkin Elämän Kirjaan ihan uusi luku - paljon hyviä asioita alkoi tapahtumaan. Edelliset vuodet kun on ollut vastoinkäymisten ja kuolemien jatkumoa. Mikään ei ole virrannut tai liikkunut eteenpäin. Olen ollut pahasti jumissa kaikista yrityksistä huolimatta. Byrokratia ja kohtalon kova käsi ovat olleet voittamattomia. Leuka rintaan painettuna olen laahautunut päivästä toiseen ilman toivoa. Puutarha on pitänyt minut elossa ihan kirjaimellisesti. Se on tuonut lohtua kaikkien vaikeuksien keskelle.

Jokseenkin jumiutunut, eikä kelit suosi etenemistä

Ystävä luurin päässä naurahti ja sanoi uuden yhdeksän vuoden syklin alkaneen 2017. Etsin asiasta tietoa kysyen Googlelta mistä on kyse. Asia perustuu numerologiaan 2+0+1+7 = 10 lopputulos lasketaan vielä yhteen 1+0 = 1 eli uusi alku ja ihan uudenlaiset energiat.

Uusi kevät yhdeksän vuoden edestä?

En näistä oikeastaan tiedä mitään, enkä jaksanut kahlata nettisaitteja - mutta uudenlaiset energiat ovat kyllä tuntuneet luissa ja ytimissä! Kaikkea uutta on alkanut/alkamassa. Pääsin takaisin töihin, mikä mahdollistaa henkisesti ja taloudellisesti asioita. Maestro pääsi eläkkeelle, joka mahdollistaa sekin taas hyviä asioita. Jälkikasvun tuottamat huoletkin ovat helpottaneet. Päätin lähteä kunnallisvaaliehdokkaaksi, jonka tulokset tiedetään sitten huhtikuussa. Joitakin muitakin asioita on vireillä, mutta niistä kerrotaan vasta myöhemmin. Mutta myötätuuli puhaltaa!

Myötätuulta ja aaltoja!

Oletko Sinä huomannut vuoden vaihduttua mitään uusia tuulia ja uusia mahdollisuuksia tai oletko saattanut loppuun viime vuonna asioita ja nyt olisi aika uusille asioille? Minä olen ilosta hämmennyksissä ja uutta energiaa täynnä!

Iloa, valoa ja uusia energioita - uusia vuoria kiivettäväksi askel kerrallaan ja hyvällä sykkeellä. Menestystä ja intohimoja vuodelle 2017!

19 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Nettimartta - pitkästä aikaa hyvät uutiset tuntuvat tosi mukaville!

   Poista
 2. Mukava kuulla. Toivottavasti tämänkertainen syklisi kestäisi yhdeksää vuotta pidempään. Toisten kohtaamat hyvät uutiset tuovat iloa ja toivoa muidenkin elämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Between! Olisi edes vähän aikaa ilman suuria katastrofeja. Tasainen, tylsä arki on aivan hurjan aliarvostettua :)

   Poista
  2. Aivan. Nykyisin olen kovasti tyytyväinen tavallisen tasaiseen ja tylsään arkeeni.

   Poista
 3. Sinulla on niin positiivisiä ja hyviä asioita kerrottavana ja tapahtumassa :) Enpä ole vielä mitään ihmeen hyvää tiedostanut tapahtuneeksi tai edes tulevaksi, paitsi toki odotellaan neljättä lastenlasta loppukesästä syntyväksi. Oliskohan se se?
  Muuten kaikki on aika tasasen harmaata pakertamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa pakertaminen kuulostaa tosi turvallisen kivalta ja kodikkaalta! Mielestäni se on sitä parasta mahdollista elämää :)

   Poista
 4. No nii, pakkohan "onnen" on johonaki vaihees käännyttävä. Ei kai sitä ny yhyrellä vaa jatkuvia vastoonkäymisiä. On kyllä palio kasaantunu positiivisia asioota. Onnittelen!
  En oo huamannu ittellä mitää erityystä, samaa vanahaa rataa päivät mataa :) En oo koskaa kuullu tuasta yhyreksän vuaren syklistä, seittemästä laihasta ja lihavasta vuaresta kylläki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni kuule jo usko onnen kääntymiseen, mutta hyvältä tuntuu kun on jotain iloisiakin asioita! En pane hanttiin ollenkaan.

   Uutta oli mullekin tuommoiset syklit, mutta aina oppii uusia juttuja. Paikkansapitävyydestä en tiedä, mutta ainakin omalle kohdalle osui ihan justiinsa.

   Poista
 5. Iloiset uutiset ovat aina hyvästä! Itsellä viime vuosi oli jo muutosten vuosi ja tämä näyttää olevan myös. Onnea ehdokkuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Muutokset ovat nekin osaltaan raskaita, mutta sisältävät aina mahdollisuuden parempaan - onnea sinulle muutosten tuiverruksiin!

   Poista
 6. Olipa sinulla hyviä uutisia elämääsi!! Täytyy uskoa tuohon numerologiaan! Kun uskoo hyvää, niin tulee hyvä! Onnea sinulle! Uskon, että ruusutkin sinulle vielä hymyilevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leila - ei se uskoa aina auta. Elämässä on vain erilaisia ajanjaksoja. Onneksi sain sen kaikkein raskaimman jo selän taakse. Silti edessä on vaikeita asioita, mutta sentään kompensaationa myös viimein niitä hyviä. Silloin jaksaa paremmmin.

   Ruusuja odotan!

   Poista
 7. Onpa kertakaikkiaan mainiota kun nyt näytää elämä kerrankin silittävän myötäkarvaan. Teille jos kenelle sitä toivoo nyt jo vähän väljempiä vesiä ja helpompia polkuja <3

  Aikoinaan hajosi useampi peili ja laskeskelin seitsemän kertaa seitsemän epäonnen vuotta eli vuosikymmentä olevan edessä. Taisi melko tasan päivälleen toteutuakin. Jospa nyt vähitellen helpottaisi. En tiedä tuosta yhdeksästä vuodesta, seitsemän lihavaa ja seitsemän laihaa vuotta on tutumpi. Ja tuo peilien tuoma seitsemän vuoden epäonni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmentävää se on, Hirnakka - mutta tämmöiseen sopeutuu yllättävän lutvikkaasti!

   Seitsemän tai yhdeksän - mehän koitetaan pyristellä aina sieraimet pinnan yläpuolella! Hugs!

   Poista
 8. Tän vuoden on pakko olla parempi kuin viime vuoden. Viime vuonna meni kaikki yksityisesti pieneen, kuolemaa mahtui vuoteeni myös. Kaikki meni paitsi perkele työpaikka. Siellä asiat vain muuttuivat hullummaksi. Mullon kamat ollu kohta vuoden laatikoissa, nyt tuntus aika kypsältä liikahtaa. Jonnekin. Työn perässä lähtisin melkein minne vaan mutta hakijoita tuntu olevan muitakin.

  Turhautuminen alkaa olla sitä luokkaa, että saatan vetästä jonkin railakkaammankin vedon. oon mä niin tehny ennenkin ja hengissä olen selvinny. (mutta asiat paljon, paljon paremmin kuin vuosi sitten...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotan Huisa sulle uutta alkua! Jos kamat on olleet vuoden laatikoissa, niin sellaiselle tosissaan on tilausta. Mulla meni 2,5-3 vuotta ihan persiilleen kaikin osin, paitsi avioliitto ja huusholli säilyi. Mutta mitä melkoisin alamäki ja rakkaiden hautaaminen suorastaan urakalla.

   Turhautuminen on yksi suuri voimavara muutoksiin - sen voimaa ei voi aliarvioida. Vieköön se sinut uuteen, mielenkiintoiseen alkuun! Voimia matkaan!

   Poista
  2. Ja lähtihän se homma lapasesta. Edellisen jälkeen olen hankkinut uuden työpaikan, asunnon ja huomen aamuna irtisanoudun. Mä niin muutan Kotkaan.


   Joo. Hirvittää mutta minkäs teet.

   Poista
 9. Hienoa kuulla, että vuosi on alkanut hyvissä merkeissä! Ja kuntavaaliehdokkuus, vau, hieno juttu! Onnekasta ja menestyksekästä vuoden jatkoa :)

  VastaaPoista