perjantai 25. maaliskuuta 2016

3 - 2 - 1 - ja lähteeeee!

Koneet käyntiin, lähtölaskenta - ja liikkeelle lähtee kanadanruusujen kestävyyskokeen blogi! 

Taustalla häärää iso joukko innokkaita puutarhureita, jotka ovat polkaisseet ruusujen kestävyydestä maanlaajuisen kokeilun. Mukaan on lähtenyt läpi Suomen yksittäisiä, innostuneita puutarhureita kokeilemaan eri vyöhykkeillä kanadanruusujen kestävyyttä. Kauneutta ja pitkää kukintaa ei tarvitse enempää kokeilla - se tiedetään. Vaan yleishyödyllistä tietoa, taitoa ja osaamista menestykseen kartoitetaan, jotta näistä kauniista ja pitkään kukkivista ruusuista olisi maksimaalinen ilo tarhureille.

'Champlain'

Kolmevuotisen kokeen aikana seurataan ja raportoidaan Koskisen Jormalle menestymistä. Projektin nettisivut löytyvät täältä. Facebookissakin on kirjautumista vaativa oma ryhmä, klorofylli.com myös kirjautumista vaativalla keskustelupalstalla oma topicinsa ja nyt vielä tämä blogi. Tieto kulkee ja yhteyttä pidetään!

Blogin tarkoituksena on kerätä matkan varrelta tietoa ja kokemuksia nopeammin kuin vuosittaisen raportin tuottama iso kokemusmäärä. Kommenttikenttä on kaikkien iloksi, sinne rohkeasti rustaamaan terveisistä lähtien kaikkea mukavaa! Juttuaiheita voi lähettää minullekin vaikka sähköpostilla, osoitteeni on tuossa oikean puolen palkissa kiinteänä. Kaikkinaiset kehittämisideat ovat myös tervetulleita, tehdään tätäkin blogia yhdessä!

Sähköpostilista kanadanruusut@elisanet.fi on tärkein yhteydenpitovälineemme. Listalla on jo yli 50 kokeeseen osallistujaa. Kaikki kokeen osallistujat kuuluvat listalle. Facebook ja Klorofylli.com keskustelupalstan jäsenet sekä tämä blogi täydentävät tiedon kulkua.

Siis tervetuloa mukaan!!! Kanadanruusujen kestävyskoe alkaa nyt tänä keväänä 2016, mukaan pääsee vielä - jos kiinnostuit, niin käy lukemassa kotisivultamme lisää!


1 kommentti:

  1. Blogisi on tervetullut tähän hommaan!! Itse kirjoittelen neljääkin eri blogia ja alan blogiystäviä on löytynyt. Kirjoittelen puutarhablogissani myös tästä koeviljelystä. www.ruusutarha.blogspot.fi

    VastaaPoista