tiistai 21. kesäkuuta 2016

Seisahdu, kesäinen päivä!

Taas yksi vuoden merkkipäivistä eli kesäpäivänseisaus on juuri käsillä. Päivä pisimmillään ja taikojen tekoaika.  Juhannuksen kuuluisi olla juuri nyt, mutta kun veivaavat sitä ihan kuinka haluavat. Epistä.
Auringonlaskuissa ja -nousuissa on taikaa. Nyt ne saa nautittua peräkanaa - kuinka kätevää! Raahessa aurinko laskee klo 00:13 ja nousee klo 2:33 Ei tarvi välillä käydä nukkumassa.
Sadekausikin näyttää olevan ohitse ja lämmintä ilmaa on luvassa. Sateen aikana nurmikko villiintyi ja ajoimme Maestron kanssa kahdella päältä ajettavalla leikkurilla kolmisen tuntia. Vielä jäi marjatarha ja Abetorum eli puulajipuisto parturoimatta. Nurmikon määrä on törkeän suuri. Vaan katetta riittää hyötytarhaan ja muuallekin.

Valoisin mielin kohti Juhannusta! On keskikesä, vaikka yleensä se lämmin osa kesää alkaa vasta näillä tienoilla. Meillä on kokko valmiina ja suunnitelmat selvillä. Ihan perinteisesti mennään, kotosalla - kuinkas muutenkaan :D

Iloa ja valoa elämääsi - kuvan myötä myös lämpöä!5 kommenttia:

 1. Kylläpä teillä on mahtava plantaasi, noin paljon ruohonleikkuuta.
  Iloa ja valoa myös sinne. Onnea ruusuprojektille, nekin pitävät pitkästä päivästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinta-alaa on vain liikaa ja sen hoitamiseen menee tolkuttomasti aikaa. Vaan aikaahan meillä on, ja puutarhanhoito on rentouttava harrastus.

   Poista
 2. Kiva, että kävit kommentoimassa blogiani. Löysin tieni tänne ja jäin vakiolukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa, Between! Teen vastavierailuita, blogisi on tosi mukavaa luettavaa!

   Poista
 3. ....ja se seisahtui, mutta ikävä kyllä vain hetkeksi :)

  VastaaPoista