perjantai 23. joulukuuta 2016

Kulje kohti valoa!

Heti kun talvipäivän seisaus on selätetty, niin jopa huomaa päivien pitenevän 😄 Tänäänkin aurinko paistoi niiiiin hurjan kultaisena hetken aikaa. Tekstissä ON ripaus sarkasmia.

To the Light!
Monenlaista askarointia on tehtynä. Leivinuuni on lämmitetty ja se saa siintyä kinkulle sopivampiin lukemiin. Voipi mennä aamuun asti, mutta hyvää kannattaa odottaa. Kuusi on kannettu sisälle ja koristeltu. Kissat käyttäytyvät epäilyttävän rauhallisesti. Ne ihan saletisti odottavat aamuyön hiljaisia hetkiä. Se on niin verenkiertoa seisauttava kokemus herätä kuusen rysähtäessä nurin ja kaiken bling-blingin kolistessa pitkin lattioita. Maestro kieltäytyi sitomasta kuusta kiinni - miehellä on suuri usko kissojen moraaliin. Ei välttämättä kannattais.

Aurinko laskee rysähtäen parissa minuutissa.
Joulu on kansakunnallemme aikaa, jolloin muistetaan kaikkia niitä joita ei ole ajateltu koko vuonna. Siinä on pitkä liuta sukulaisia ja tuttavia - niitä etäisempiä. Vaihdetaan joulukortteja tai peräti konvehtirasioita. Minä vien Fazerin sinistä ja saan Geishoja. Kiitos ja heippa taas ensi jouluun. Ja joo - pitäisi pitää yhteyttä vähän paremmin. Jälleen.

Heijastuksia virtaavassa vedessä.
Minulla on ollut harvinaista onnea, josta on taas Arjen Enkeleitä kiittäminen. Tuntuu kuulkaa uskomattomalle, kun Enkelin siipi pyyhkäisee lempeästi. Kotrasti normaaliin Kohtalon Vasempaan Koukkuun on suuri.  Tämä Joulu onkin keveä kulkea ja ilo kuplii sisuksissa. Tästä on todella mukavaa jatkaa uuteen vuoteen - sekin lupailee monenlaista toivoa.

Huominen on leppoisaa yhteiseloa ihan oman perheen kesken, Joulupäivänä sitten syödään isossa pöydässä yhdessä kolme sukupolvea noin 11 lautasen kattauksella. Yksi elpymispäivä ja taas ollaan arjen laidassa. Joulu on siinä ja katseet kohdistuvat pikaisen uudenvuoden viettämisen jälkeen ensi kevääseen. SIINÄ onkin paljon enemmän täpinöitävää, pohdittavaa ja kirjoitettavaa!

Leppoisia pyhiä ja vehreetä Uutta Vuotta 2017. Yhtään joulukorttia en lähettänyt, mutta ilahdutti ilman tunnontuskia ne saadut kortit!

14 kommenttia:

 1. Rauhallista joulunaikaa ja parempaa uutta vuotta. Universumi olkoon meille armollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Amen, Nollis! Elämässä on aikoja, ja toivottavasti tämä tästä paranee teillä ja meillä. Tilausta siihen olis.

   Poista
 2. Leppoisaa Joulua Majakarin väelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin Torpan koko henkilökunnalle karvakorvia myöten!

   Poista
 3. Ihanaa joulunaikaa sinulle ♥

  VastaaPoista
 4. Tästä se lähtee, päivä pitenee ja kevät tulee vääjämättä :)
  Mukavia joulunpyhiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekat kylvöt pitää tehdä tässä ihan pikapuolin, kunhan päästään näistä pyhistä! Leppoisia loppupyhiä Piparmintulle!

   Poista