maanantai 15. toukokuuta 2017

Ruukin Puutarhamessut, siellä nähdään!

Ruukin kyläyhdistys on tehnyt ison savotan pistämällä pystyyn puutarhmessut ensi lauantaina 20.5.2017 klo 10 - 16. Siellä olen minäkin Särkän Perennataimiston osastolla myymässä, tule käymään juttelemassa!

Esikko 'John Mo' on uskollinen kevään kukkija vuodesta toiseen

Messujen blogissa on tarkempia tietoja, mutta paikka on Ruukin hevosurheilukeskuksen maneesi. Pääsymaksu on 5€ ja paikoitus ilmainen. Kannattaa varata käteistä, sillä useimmilla näytteilleasettajilla ei ole maksupäätteitä mukanaan. Tarjolla on keittolounasta, suolaista ja makeaa purtavaa ja kaffeja sun muuta tarpeellista.

Punakolmilehden taimia on Särkän osastolla myynnissä. Harvinaisuus!

Messujen näytteilleasettajat on mielenkiintoinen valikoima toimijoita. Kotiin viemisinä voi olla perennoja, puita, pensaita, hyötykasvin taimia tai yrttejä kaikkinaisen elämysten ja ohjeiden keralla. Kannattaa lähteä kauempaakin ja Oulusta on bussikyydityskin paikalle ja takaisin.

Nähdään messuilla!

9 kommenttia:

 1. Oi jummi kun tämä on viikkoa liian aikaisin minun itsekkäältä kannaltani :D
  No luotan siihen, että Särkältä löytyy vielä messujenkin jälkeen kaikkea tarpeellista.

  Tuo sinun ruusukuumeesi tarttuu kuin kevätflunssa, löysin itseni Hankkijan taimipihalta tutkimassa köynnösruusuvalikoimaa. Näin nimittäin vision kaariportista ja tietysti ruusuisesta semmoisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilla on vain pieni osa valikoimaa, parhaat palat on puutarhalla.

   Visiot on virkistäviä :)

   Poista
 2. Multa menöö ny sivuutte Jokilaakson taimisempalokki. Ja niinku oon niitäki orottanu. Tuallaasilla kevään uskollisilla kukkijoolla olis tarvetta. Niitähän ei oo koskaa liikaa. Hyviä messuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paremmalla ponnistuksella ensi kerralla, Navettapiika! Kevätkukkijat alkavat täälläkin (viimein) ponnistaa pinnalle.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eiköhän siitä tule taas intensiivinen messupäivä. Kaikkea kivaa tiedossa!

   Poista
 4. ...nyt tällä kertaa en pääse (on hienohelmajuhlat mammalla), mutta joskus tulen! Messua oikein sydämen kyllyydestä :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kutsusta, mutta ollaan silloin Türin kukkamessuilla. Laita kuvia jos mahdollista, niin saadaan ainakin nojatuolimatkasta nauttia

  VastaaPoista