keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Se fiilis...

Se fiilis, kun kello oli herättämässä 05:45 ja pääsi sängystä ylös 06:32. Tien päällä piti olla 06:45. En ollut. Join aamukahvin termarista autoa ajaessani. Se fiilis, kun piti ajaa riskirajoilla lievää ylinopeutta ja olin Tieturva 1-koulutuksessa 08:06. Koulutus alkoi 08:00. Upseerin tyttärelle myöhästyminen on Erittäin Paha. En ole myöhässä ikinä. Paitsi tänään. Kirottua, mutta sanktioita ei tullut. Ihan oma häpeä riitti.

Ihan kippo nurin.

Se fiilis, kun väsytti kamalasti koko päivän. Tankkasin kahvia yliannoksen ja sitten närästi. Kuitenkin onnistuneen tentin jälkeen ajelin äitini luo, nappasin hänet kyytiin ja vein kyläilemään Etelä-Pohjanmaalta sukulaiin tulleiden sisarusten luo. Väsytti, vaikka sielläkin join lisää kahvia. Närästi lisää.
Rikki. Tämä on onneksi traktorin sivuikkuna!

Se fiilis, kun väsytti ihan kuolettavasti ajellessani takaisin Raaheen. Aurinko paistoi silmiin ja tuulilasin alati kasvava särö muistutti vaihto-operaation tarpeellisuudesta. Takajarrut ääntävät jarrutettaessa muistuttaen jarruremontin välttämättömyydestä. Katsastus on 2.5.2017 mennessä. Muistui mieleen kesärenkaatkin, jotka pitää uusia. Koko viime syksyn ajoin sakkorenkailla. Kävi tsägä, eikä onnettomuus tai poliisi osunut kohdalle. Kulkuvälineen katsastukseen pitää olla rumasti rahaa, mikä nyt tuottaa päänvaivaa. Jarrun osat on ostettu, tuulilasi VOISI mennä tsägällä läpi, mutta renkaat eivät. Paitsi jos vie nyt talvirenkailla katsastukseen jarruremontin jälkeen. Tämä on toistuvasti taiteilua todellisuuden kanssa.


Se fiilis, kun pääsin kotiin! Löysin lasillisen valkoviiniä, ja johan alkoi helpottamaan. Kannoin maalaamosta kolmanneksen valmiita keittiökaapin ovia sisälle. Viimeinen kolmannes irtoaa huomenna ja siirtyy käsittelyyn. Se fiilis, kun viimein saan koko homman valmiiksi!

Tämmöisiä päiviä voi olla ripoteltuna elämän varrelle, mutta montaa ei jaksa peräjälkeen. Nyt on pakko nukkua yksi yö kunnolla. Olo on lähinnä ihan nahistunut.

10 kommenttia:

 1. Mulla on samaa pähkäilyä auton kanssa, epäilyttää meneekö läpi katsastuksesta keväällä vai ei. Nyt budjetti ei sallisi minkäänlaista auton ostoa. Ja täältä ei pääse töihin ilman autoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrttänyttä ei laiteta! Uudempaa autoa ei edes harkita, mutta kun sais nuo ilmiselvät viat korjattua entisestä. Täältäkään ei pääse mihinkään ilman omaa autoa, joten pakkosaumassa ollaan molemmat!

   Poista
 2. Tsemppiä! Jospa näitä päiviä olisi harvassa. Lasi viiniä helpottaa kyllä kummasti, siis kippis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeasti se lasi viiniä pelasti paljon :D Ja seuraavan yön hyvät unet parsi loput. Olo oli aamulla taas kuin uudeksi tehty.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hugs for you too! Tänään on ollut taas normaali päivä ja takana on hyvin nukuttu yö.

   Poista
 4. Nuo päivät ovat tuttuja myös kahden pienen lapsen äidille. Väsyttää, mutta pakko painaa läpi päivän. Illalla rentoutumisenhetki on aivan ihana. Myös yöunet tekevät ihmeitä. Käypä osallistumassa blogini 1-vuotissynttäriarvontaan. Ehkä juhlamieleni tarttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta suuntaan vastavierailulle juhlivaan blogiisi, Reetta! Eilinen viinilasillinen tuntui pelastavan ihmishengen. Tänään on taas vanha vauhti päällä ja loput maalattavat kaapit verstalla puolivalmisteina.

   Poista
 5. Olen lukenut muutamia blogeja. Kyllä sinulla on sana hallussa. Pidän tavastasi kirjoittaa myös muista, kuin vain puutarhasta. Elämästä mitä eletään päivä kerrallaan, välillä vastatuuleen. Ja onhan sinulla toki ne ruusut mitkä kiinnostaa. Joten liityin lukijaksi. Itse olen vasta alkanut pitämään blogia. Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun mukavaa, Nila! Tervetuloa lukijaksi ja toivottavasti viihdyt! Tämä blogi höpöttää ruusuista noin pääsääntöisesti, mutta onhan sitä muutakin elämää. Talvella ei ole puutarhajuttuja ilmastollisista syistä. Silloin puuhataan muita juttuja.

   Poista